viiniä ja villejä naisia


Hip-hei!!! Tänään on Beujolais Nouveau päivä!!!! Kaikki ranskalaiset ovat tänään aivan viinikekkulissa mutta emmehän toki me....surullista että Suomessa on Alko lakossa ettekä pääse maistelemaan tämän vuoden viinisatoa. Toivotaan että Lohjan Alko on auki edes. Tästähän tässä Beaujolais jutussa on kysymys. Kaikki pääsee muistelemaan tämän menneen kesän makuja viinipullosta. Tänään muistellaan mennyttä kesää, niitä ihania aurinkoisia päiviä järven rannalla, uintireissuja ja hauskoja kesäjuhlia. Olen aina luullut että kyseistä viiniä on vain tämä Georges Dubeufin valmistama jota löytyy aina Suomesta, mutta sitähän oli paikalisessa maitokaupassa 12 eri valmistajan vaihtoehdot. Ostettiin tieteskin kolmen eri valmistajan viinit ja illalla on tiukka viinikerhon kokous!!!! Väittely onko pukee viipyilevämpi tässä länsirinteen rypeleissä vai onko etelärinteen maku sitttenkin viipyilevämpi. Juu, ja mun täytyy pitää puoleni, ettei Kari pääse lurppaamaan kaikkia pulloja kun selkäni käännän. Hän on niin nopee kurlaamaan, siinä ei paljon makuja ehdi maistella. Täällä radiossa toimittajat laulavat Beajolais-lauluja ja taitavat maistella sitä viiniä samalla, sellaista naurua ja hulluttelua kuuluu eetteriin. Eilen kun kello löi tasan kaksitoista, niin paikallisissa baareissa kiskaistiin korkit auki laskien sekuntteja, aivan kuin uutenavuonna. Tänään myös nähtiin Västäräkki, siis ennen kuin korkattiin pulloja...selvä kevään merkki!!!! Siispä pullot auki ja viini virtaamaan myös siellä Suomessa!!! Hätätapauksessa varmaan myös keppana ajaa saman asian! Santè!
PS: UUUUPPPSSS!!! huomattiin äsken kun luettiin Hesarin nettilehteä, niin tänäänhän on jukoliste PERJANTAI!!! me ollaan hukattu taas tälläviikolla yksi päivä...me oltiin aivan satavarma että tänään on torstai!!! noh, menköön aikaeron piikkiin!!!!

Kommentit

Pasi sanoi…
Moron,
Älkää turhaan surko ja huolestelko. Cittarin ALKO auki eikä pahoja ruuhkiakaan. Nautimme myös täällä samassa hengessä virvokkeita pimeässä ja kylmässä syksyssä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote