kuvausretken suunnittelua



Hirmuinen lenkki aamusta ja kaikilla telineillä voimistelua polun varrella.
Takaisin tullessa alkoikin sitten la tramountane puhaltamaan hikiselle paidalle niin kovin että meinattiin hyytyä kokonaan. Tuulta vasten kävely on rankkaa, tämä tuuli kaataa roskikset mennessään.Jee, vuorilta siis puhaltaa.
Olimme Caneen kylässä valokuvanäyttelyssä, luontokuvia Etang-järveltä, pilviä ja vuoria.
Aikamoisia auringonlaskukuvia. Kuvina eivät kuitenkaan edustaneet mitään luontokuvauksen huippua. Kaikki kuvat oikeastaan otettu järvenrannalla auringonlaskun aikaan. Tietysti suomalaiselle se on ; et aijaa, kuvia järvenrannalta. Meillähän Suomessa järviä piisaa...ehkä siksi kannattaisi niitäkin kotopuolessa katsoa hieman ihailevammin koska täälläkin saadaan yhdestä mutalätäköstä hirmuisen laaja valokuvanäyttely!
Sitten ajoimme Vigitane-ravintolan eteen ilmaisen internetverkon piiriin. Laitettiin uusia kuvia matkablogiin. Autotoimistossa menee näin tunnin verran aikaa, mutta hienoa että siellä on avoin verkko.
Suunnittelimme itsekin tulevia auringonlaskukuvia Etangilta, näyttelystä vinkin saaneina.
Kävimme katselemassa sopivia kuvauskohtia, kaktuksia ja kalamökkejä. Kaikki tämä on hauskaa, suunnittelu ja valmistelu.
Suunnittelimme myös huomenaamun retkeä Canigou-vuorelle, siellä on kotkan pesässä vuoren sydämessä vanha benediktiläinen luostarialue. Tie sinne näyttää loppumatkalta melko kapoisalta, haisee siis seikkailulta! Ja maisemat ovat varmasti hulppeat.
Eväät täytyy aamulla hakea leipomosta, vettä pulloon, hedelmiä ja vähän suklaata antamaan mielenrauhaa. Minä pidän kirkoista, hautuumaista ja luostareista, niissä on ihan oma tunnelmansa ja rauhansa. Jos haluatte käydä katsomassa paikkaa myös, sivuilla
niin tässä linkki http://stmartinducanigou.org Klikatkaa KUVAUSRETKEN SUUNNITTELUA otsikkoa, niin se menee paikan internetsivulle suoraan

Kommentit

Täällä sataa kuin "esterin sieltä" ja tuulee. Eräs toinenkin ystävä lähti eilen 3kuukaudeksi - Teneriffalle. Studioremppa edistyy hiljakseen ja onnex on tää mäkki jossa kuvanlaatu edustaa jo ulkomaanmatkailua. Kitaristirenttu ruotsinkieliseltä alueelta on tulossa maanantaina pyörähtämään Chihussa ja siirrämme aikaansaannoksenne raiturille.

Andelsbon Mac
Memmu sanoi…
No moi..Ja sinne canigoun luostariin ei sitten saa mennä ihan ylös asti autolla, että varautukaa noin puolen tunnin tiukkaan nousuun jalan. Ne pitää sellasia luostarikierroksia, et kysykää nunnilta jos pääsisitte opastetulle kierrokselle, ei maksa paljo ja tekee het mielenkiintosemmaksi sen reissun. Samoin kantsii lähtee kiipeen sellast luontopolkuu vähän ylemmäs luostarista, niin saatte siistejä kuvia mestasta ylhäältäpäin :) Vinxvinx

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote