10.000


Tänään sitten meni rikki 10.000 kävijän raja nettisivuilla... www.saaristo.1g.fi kiittää!!!
Tämä kaikki katsojamäärä tavoitettu kahdessa vuodessa. Aika paljon mielestäni, kun ottaa huomioon että sivuilla on vain valokuvia....kiitos kaikille kävijöille. Tällaista katsojakontakti määrää tuskin tavoittaisin pitämällä valokuvanäyttelyitä ja maksamalla kalliita galleriavuokria. Parhaimmillaan kuussa on ollut yli 500 katsojaa. Kiitos vielä kerran ja itse paukautan illalla pullon kuohuviiniä. Eläköön valokuvaus!!!
Anne: Tänään tuuletonta ja aamulla pitkä lenkki, valokuvaaja hölkkäsikin jo sutjakkaasti.
Sitten vähän sateli ja vietettiin majakkapäivää; luettiin ja kylvettiin ja naurettiin peittojen alla. Sitten lähdettiin lehtien ostoon ja kahville ulkoterassille, jossa tyylikkäinä selailtiin ranskankieliset lehdet viisaan näköisinä. Hahaa, ranskalaisen leikkiminen alkaa jo sujua!
Kari; Remontitkin jo valmiit, koska tänään ihmeellinen hiljaisuus, joko porakone on hajonnut tai on joku ranskalaisten lakkopäivä:) Outoa tosiaankin kun kilkutus on vaiennut ja Välimerikin on hiljaa..Lämpöä tänään 17 astetta, loistosää ulkoilla.
Kirjoja ahmitaan hyvällä ruokahalulla ja illalla ahmitaan Karin tekemää kiinalaista kantonin kanaa. Tänään on amerikkalaisilla Thanksgiven day ja meidän jenkkiystävät tekevät meillä Lohjalla kalkkunaa. Olivat löytäneet suurella työllä Suomesta kalkkunan Helsingistä Stockmannin herkkuosastolta. Suomalaiset uunit ovat kuitenkin niin pieniä, että kalkkunasta kuulemma joutuu amputoimaan joitakin ruumiinosia pois että sen saa mahtumaan meidän sähköuuniin!. Toivomme täällä Ranskassa hartaasti ettei kalkkuna räjähdä sinne meidän uuniin ja ettemme me joutuisi täällä viettämään Forgiven daytä;) Ihanaa juhlaa Antin porukoille! Olemme hengessä mukana täällä kanan voimin!

Kommentit

Solhem sanoi…
Kiitos tekstarista, taisi Nouveau tehdä tehtävänsä.
Tack detsamma.
t. kummipoika ja sen perhe
Harza sanoi…
Kymppitonni! Wau! Ei huano!
Verkko on mainio tapa julkaista valokuvia. On teidän kuvia ollut kiva katsella ihan livenäkin. Vieläkin muistelen niitä hienoja Inside Eros -näyttelyn mustavalkoisia kuvia.

Helsingissä on muuten avattu Albertinkadulla viikko sitten luova.fi-niminen valokuvagalleria. Käytiin Arjan kanssa tsekaamassa avajaisnäyttely. Vaikuttava oli. Lisäinfoa löydätte varmaan luova.fi:n verkkosivuilta.

Hyvää jatkoa!

T. Harza

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote