+3363 726 3379



Hip hei viiniä tuli maisteltua ja hyvää ruokaa syötiin. Juhlat siis Majakassa, kokki teki calvados-hunajakanaa liekitettynä, riisiä ja jättikatkarapusalaattia. paljon kynttilöitä ja Espanjan kanavan musaa! Viini oli mansikkaista ja toinen pullo oli antavaa...
Puhuttiin tunteista ja muisteltiin kesää ja lapsuuttamme. Ja ihmeteltiin ääneen kuinka tärkeäksi sitä toiselle tulee 30 vuodessa.
Sitähän se kaikki on, rakkautta rakkautta vaan; Daven sanoin.
Tänään oltiin Romeota moikkaamassa, hän oli autonkorjaushommissa ja taas vanha Peugeot starttaa, kun Romeo vaihtoi siihen koko starttimoottorin. Kun se starttaa, sillä ajaa vaikka New Yorkiin ; nauroi Romeo.
Hankimme tänään paikallisen operaattorin prepaid kortin. Puheaikaa voi käydä ostamassa paikallisista Tabaceista. Kun on maksanut haluamansa määrän puheaikaa, saa madammelta numerosarjan joka pitää aktivoida soittamalla tämä koodi takaisin operaattorille. palvelu on tietysti ranskaksi....oli siinä arvaamista kuinka tämä oikein tapahtuu, mutta me tehtiin se!!! Uusi numero on; +3363 726 3379. Ilmeisesti myös pikkaisen toivomisen varaa operaattorin signaalin peittoalueessa...tuntuu pätkivän koko ajan;) Meidän rannalla ei tunnu pelaavan, mutta Perpingnanissa kylläkin. Jos me ei siis heti vastata viesteihin,niin ne kyllä tulee perille mutta me ei voida aina kuitata takaisin...sorry, eikun pardon! myös täällä nettikahvilassa näköjään pätkii yhteydet...taitaa olla tämä pätkiminen aika yleistä Peugeoteissa ja liittymissä.
Tässä kuvassa istutaan nyt nettikahvilassa klo 19.30 ja toivotetaan kaikille ihanaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote