säveltäminen raskasta työtä


Kari; taas pienen tauon jälkeen päivitellään blogia ja päivitellään myös meidän Barcelonan seikkailua. Suomessa sukulaiset ovat olleet sydän kylmänä, kun meistä ei ole kuulunut yhtään mitään. Kauheat varoittelut tuli Barcelonasta ennen sinne ajoa. Siellä kuulun mukaan ryöstetään autoteillä autoilijat heittämällä nauloja ja piikkimattoja teille...jonkun verran täytyy nyt näitä tietoja päivittää. Rosmot ovat tiukassa markkinatilanteessa kehittäneet uuden menetelmän. Takaisin tullessamme Barcelonasta harhauduttiin moottoritieltä pienemmälle kansalliselle tielle ja nähtiin uudet konstit. Tien varressa istuskeli mimmejä minihameissa metsäteiden varsilla tällaisilla muovisilla terassituoleilla mitä Suomessakin on. Huomioitiin kun yksi niistä höpötti puhelimeen ja samalla piilotteli jotain narua, joka johti kohti metsänreunaa....ahaa, ilmiselvä jo nelkytluvulla Suomi-Neuvostoliitto maaottelussa kehitetty korsuhälytys viritelmä!!! Eli kun autoilija( ei ehkä nainen) pysähtyy kyseisen houkutuslinnun kohdalle, niin kymmenen Manoloa hyökkää puskista lompakon kimppuun!!! Kun lähdimme Barcelonan kentältä hakemaan ystäviämme tänne Caneehen, niin ajettelimme; kun meillä on näin paljon aikaa, niin käydään pyörähtämässä Barcelonan keskustassa ja opetellaan vaikka reitti kentälle...no huh-huh, kun kaupunki alkoi siintää horisontissa ja NÄIMME sen liikenteen siinä miljoonakaupungissa, oli täysi työ löytää itsensä EDES sinne kentälle. Hillitön paniikki siitä että pärjätäänköhän tässä ihan oikeasti ja löydetäänköhän edes koskaan takaisin oli aikamoinen. Kaikki meni kuitenkin aivan nappiin. Kun heitimme ystävämme takaisin Barcelonaan, niin tulimme rantamoottoritien kautta ja se tuli aivan suoraan keskustaan. Löysimme suoraan heidän hotellin eteen kertaakaan eksymättä Kimmon kartanluvun ansiosta. Kyllä siinä olikin ihmettelemistä. Olimme ostaneet Barceloonan katukartan ja sillä tiukasti kynällä seuraten katu kerrallaan edeten suoraan nappiin!!! ja paljon, PALJON jännittävämpää kuin kuunnella navigaattorin turnleft-turnright-juttuja. Juuri äskön joku aloitti meidän alakerran huoneistossa pienen pintaremontin...Marsello hakkaa lekalla seiniä niin että lautaset pomppii meidän kaapissa, ei taida ihan tapettienvaihdosta olla kysymys.
Anne: Barcelona siis nähty teiden kautta kaks kertaa, joten reitit hallussa. Jonain päivänä käymme siellä katsomassa myös nähtävyydet ja museot. Tänään pyykkipäivä ja auringon ottoa rannalla, Kari tekee uutta biisiä ja mäkin olen sanoittanut yhden bluesin, oo-la-laa!
Kaikkea hassua sitä vapaalla tulee mieleen. Kitara siis soi ja kalsarit kuivumassa parvekkeella täällä Välimeren tuulosessa. Syödään Fazerin sinistä uudessa yöpaitulissa ja ilolla muistellaan ystävien kanssa tehtyjä retkiä. Olette kaikki rakkaita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote