lauluharjoitus


Joulu tulee ja kitaraan vaihdoin juhlan kunniaksi uudet kielet...Joululauluja yrittänyt vähän treenata, mutta kun yhteinen kieli tulee olemaan englanti, niin esimerkiksi “petteri punakuonon” vetäminen englanniksi on aivan hirveää. Jo biisin alussa esitellään kaikki pirun porot ja kieli ei kyllä taivu niihin sanoihin..

“You know Dasher and Dancer
And Prancer and Vixen,
Comet and Cupid
And Donner and Blitzen.
But do you recall
The most famous reindeer of all?
Kanattaa kokeilla jokainen tykönänsä kuinka lähtee. Ei ole ihme että laulun suomentaja kertoo alussa;

Muistat Tuhkimon, Lumikin, Ruususen varmaan
ja Punahilkan ja sudenkin harmaan, mutta poro tää sulta useinkin unhohon jää...

Huomenna suunnataan kohti vuoria joulun viettoon, ja Romeo on myös ottanut kitaransa ja rumpunsa mukaan, eli jonkinlaista kakofoniaa on joulun kunniaksi tiedossa.Syömistä&Soittoa. Syöminen tuleekin olemaan aika vegaanipohjainen, mutta meitä kehoitettiin ottamaan joku eläin mukaan.
Tänään välimeri myrskynnyt oikein urakalla ja vettä sataa vaakasuoraan. Se tietysti tarkoittaa silloin oikein luvan kanssa löhöilyä kirjaa lukemalla.
Anne: Olen pakannut kaikki simpukkani ja meritähteni huolella peltilaatikoihin ja teipannut laatikot vielä ilmastointiteipillä! Se tuntuu aarteesta suurimmalta, vielä melkein viisikymppisenäkin. Paketoin lahjoja ja kirjoitin niihin kortteja, se on aina yhtä hauskaa.
Pakkasin kirjat, niitähän onkin yksi suuri kassi täynnä ja lehtiä ihan tukeva pino. Täällä ovat sisustuslehdet suuria ja kauniita ja halpoja, 3-4e/kpl. Niinpä niitä onkin sitten kertynyt.
Meri oli pakannut kesästä jääneet tavaransa, niitäkin oli pari kassia. Ja on tullut ostettua vähän kaikenlaista, lautasta ja viinikarahvia... Siis takaluukkuun mahtuu murto-osa. Takapenkki tulee takuuvarmasti täyteen tavaraa ja vielä on ne viinit ostamatta ja erilaiset säilykkeet ja hillot ja suklaat.... Oo-la-laa fordi taitaa olla pursuava ja mitens ne varkaat sitten? Järkeilin, että illalla on pimeetä, eikä takapenkille kukaan mitään näe parkkipaikalla ja aamusta aikaisin taas lähdetään. Täytyy luottaa hyvään onneen!!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote