day two


Anne: Loiren laaksossa aamuajelulla! Ihania kyliä ja linnoja joka puolella. Aurinko paistoi ja viininviljelijät hoitivat pelloilla rakkaita tarhojaan. Tänne voisi taas unohtua ja elää maalaiselämää. Mutta ei auta, baanalle takaisin ja nokka kohti pohjoista Colmaria.
Tiellä oli hiljaista, ei rekkoja yhtään, joten ajaminen oli rattoisaa. Ruokapaikat moottoriteillä ovat aika surkeita, sienikeitto oli pahaa, samoin perunagratiini. Lounaalla on tarjolla rasvaisia makkaroita, karrelle palanutta kanaa tai rasvassa tirisevää pihviä. Oo-la-laa omat eväät ovat paljon herkullisempia. Täällä ollaan taas, Colmarissa josta Ranskan matkailu aloitettiin. Tämä on hieno kaupunki, kaunis vanha kaupunginosa. On uudenvuoden aatto ja maataan Ibis-hotellissa Colmarissa. Colmar on aivan täynnä turisteja ja paikallisia, joten kaikki ruokapaikat ovat olleet varattu täyteen illaksi jo aikoja sitten. Yleensä Ibiksissä on oma ravintola, mutta tämä paikka olikin poikkeus. Vietämme piknikkiä omassa huoneessamme syöden patonkia ja cammemberttiä ja siemailen kuoharia.

Siis seppelpäiset neidot ja nopsajalkaiset miehet!

Mainiota ja antavaa viinivuotta 2008 täältä Loiren laakson ja linnojen varrelta!
Kaikkea hyvää&kaunista sinne rakkaaseen Suomeen!

ps. taas lisätty muutama kuva uudet kansion alkuun...

Kommentit

Riitta&Asko sanoi…
Hei, hieno reissu teillä...ja koti lähestyy, eikö niin? Olemme käyttäneet pari tuntia kuvienne katseluun, eikä vielä kaikkia taidettu nähdä. Jatketaanko joskus yhdessä, kun olette kotimaisemissa.
Turvallista loppumatkaa. Ja hyvää alkanutta vuotta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote