Verkonmetsästäjät


Anne: Tänään rannalla koko päivä. Aurinkoa tulee ja merivesi oikein uitavaa.
Sitä vaan ahnehtii liikaa ja illalla on ihan sippi, kun koko päivän on ulkona ja lämmössä.
Kuultiin että Suomessa on kylmenevää säätä, ja siksi juostiin kiireesti rantaan ja uimaan.
Varmasti ilmat täälläkin kylmenevät ja sitten jäädytään me täällä kesäyksiössä. Hui, näissä taloissa ei tunneta keskuslämmitystä.
Alakerrassa oli tänään vesivahinko, aula hieman lainehti. Ketään korjaajaa ei ole näkynyt, mutta ehkä maanantaina asia laitetaan kuntoon.
Kalastaja oli illalla rannassa, häntä meni jututtamaan pari miestä.Hirmuiset kalajutut alkoivat ja he juttelivat vilkkaasti kaksi tuntia.Välillä naurettiin, piirrettiin jotain hiekkaan, kädet kävivät ja melkoinen tarina poikineen sai siivet. Mitään en ymmärtänyt mutta heidän vuorovaikutustilannetta oli kiva seurata. Wau, siinä olisi meille jäyhille suomalaisille opittavaa. Vaikka kyllähän meilläkin kalajuttuja osataan kertoa.
Illalla etsittiin Orange-nettiyhteyttä ympäri kylää kannettavan kanssa. Kolmas hotelli tärppäsi, ja siinä ulkopuolella istuttiin kone sylissä tienpenkareella ja saatiin laitettua kuvat Blogin kuvagalleriaan. Jee, onnelliset verkonmetsästäjät kävelivät kotiin ja sen kunniaksi taas oluet ja calvadokset. Kaikkea sitä perjantai-iltana tuleekin metsästettyä.

Kari: Internet jaksaa yhä hämmästyttää täällä. Ollaan löydetty ainoastaan yksi nettikahvila täältä noin 5km päästä kotiovelta ja oltiin siitä tosi onnessamme. Toissapäivänä siellä ollessamme kun ladattin kuvia nettiin, niin kahvilan pitäjä tulee jollain ihmeen ranska/englanti sanavarastollaan meille tilittämään, että on kiellettyä omalla kan nettavalla imuroida tai siirtää tiedostoja internettiin. Hänen omilla koneilla se olisi kuulemma mahdollista.Niinpä tietenkin....tätä tiedon jyvästä siinä arvioidessamme annoimme aivan rauhassa kuvien valua nettiin. En tiedä, onko tosiaan Ranskassa joku laki, joka kieltää nettikahviloissa tiedostojen siirtelemisen. Jos joku tietää, niin kommentoikoon ihmeessä. Tästä seikkailusta johtuen päätimme etsiä tosiaankin avoimen internetverkon jota voisimme käyttää kuvatiedostojen siirtoon meidän nettiblogi kuva-arkistoon. Suunnitelma oli seuraava; kävelen kannettava tietokone sylissäni ympäri kylää ja koitan havaita avoimet langattomat internetyhteydet. Oli siinä taas fransuilla ihmettelemistä, kun ulkomaanpelle ilmeisesti yrittää navigoida tietokoneen avulla itsensä hotelliin. Mutta verkko löytyi...Anne oli jo puolituntia aikaisemmin ilmoittanut syövänsä hattunsa, jos tämä suunnitelma toimii. Niin vähän naiset luottavat nykyään miehiinsä. Taas nähtiin, kuinka äly vie voiton luulotautisesta vaimosta. Tosin ensikerralla tulemme autolla tämän kyseisen hotellin edustalle, emmekä istu enään ojassa. Kyllä minäkin hotellin ikkunasta katsellessa ihmettelisin, mitä helvettiä noi tyypit tekee tuolla katuojassa kannettavan tietokoneen kanssa!!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Case-Pilote

Ranskalaiset ovet ja lukot