MAAILMANMESTARUUS


Anne: Sunnuntain jännitysnäytelmä oli formulat ja Kimin ajon seuraaminen. Kari halusi jo päivällä ostaa shampanjaa jääkaappiin valmiiksi, koska hän oli varma että Räikkönen voittaa. Niinpä täällä kisastudiossa oli jännittynyt ja hektinen tunnelma koko ajon ajan.
Ja voittihan se Kimi, hieno juttu. Saaristo ryntäsi parvekkeelle huutamaan ja tuulettamaan ja shamppanja poksautettiin! Sitten netistä ostettiin Maamme-laulu, jota täällä on ahkerasti soitettu. Maailmanmestaruus tuntuu Karista siis erityisen hienolta.
Ranskan tv:ssä Kimin haastattelu vaan oli dubattu ranskankieliseksi, se oli karmeeta kuunneltavaa.
Kari: AAAARRRGGHHHH!!!! ME OLLAAN MAAILMANMESTAREITA!!!!!!Mikä tunne täällä renaultin ja peogeotin maassa tuulettaa parvekkeella mestaruutta!!! Mieletön tunne kaikkien niitten rugbyn MM-2007 turnauksessa hävinneiden joukkueiden jälkeen, joita halusin kannustaa voittoon, mutta yksikään niistä ei pärjännyt. Tiesin koko ajan että Kimi näyttää kaikille kuka on jumalauta paras!!!! Ja niin siinä kävi. Kolmannelta sijalta mies ajaa maailmanmestaruuteen!!! Suomi voittoon!!! Tunnelmat täällä ovat siis aivan katossa kuudennen kerroksen asunnossa. Hiljaista on bulevardilla, mutta saaristo on huutanut kurkkunsa käheeksi parvekkeelta maailmanmestaruden puolesta!!! KIMIIII!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Case-Pilote

Ranskalaiset ovet ja lukot