siunattu lauantai


Anne: Aurinko paistaa taas! Tiivistettiin ikkunat roudarinteipillä reunoista ja saatiin uusi lämppäri. Päivät ovat lämpimiä, illat jo viileitä. Oltiin aallonmurtajalla päivä uimapuku päällä lukemassa ja nauttimassa kesäfiiliksestä. Viikonloppuisin ihmiset ovat paljon täällä meren rannalla kävelemässä ja syömässä ulkona. Nähtiin hääpari rannalla, juoksivat pitkin meren rantaa ja video kävi.oo-la-laa niin romanttista. Täällä myös tänään rullaluistelijoiden Halloween-kulkue, kaikenikäiset luistelijat olivat pukeutuneet ja menivät lyhtyjen kanssa pitkin bulevardia. Nyt nousee hieno oranssi kuu meren ylle, kuin suuri kurpitsa.
Ranskalaiset tuntuvat rakastavan karuselleja, niitä on joka kylässä. Tänään karuselli pyöri myös täällä ja lapset siellä vilkuttivat vanhemmilleen ja musiikki soi. Lauantait siis ulkoillaan ja ollaan perheen kanssa retkellä, isät myös paljon lastensa kanssa kahdestaan rannoilla ja pelaamassa. Mukavan rauhallinen ulkoilupäivä ja olo täällä hyvin kodikasta.
Kari lukee siskoltaan saamaansa jännäriä, eikä nosta katsettakaan kirjasta. Olemme kuin lämpimässä linnunpesässä aaltojen lyödessä leikkiä merellä.Siunattu lauantai!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Case-Pilote

Ranskalaiset ovet ja lukot