Canet-plage&Välimeri


Aamulla Romeo haki meidät Ibis-hotellin aulasta luokseen aamukahville. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Joimme teet ja saimme lahjaksi kariabialaista kanelia. Veimme Romeolle suomalaista Koskenkorvaa. Tapasimme vuokraisännät ja saimme ovikoodin ja avaimet.Osoite meille on: M et Mme Longuere c/o Saaristo
2, rue Joseph Lafon
66140 Canet en Roussillon
France
Mukavan oloinen pariskunta, heillä on yksi poika, jonka kuvan näimme. Näytin tietysti myös Merin ja Sallan kuvat.
Meri on mahtava ja suoraan ikkunat sinne, tässä parvekkeella istuessa, näkyvät myös Pyrenneitten vuoret silhuettina tuolla Espanjan puolella. Tänään on ollut aurinkoista ja olimme rannalla kävelemässä ja aurinkoa ottamassa! Jee kesäistä siis.
Huoneessa on sänky ja sohva ja pieni keittiö, baaripöytä.Myös kylpyhuone ja wc.
Meri pauhaa ja kohisee, sitä on hauska vain kuunnella ja katsella.
Täällä on vielä jonkin verran turisteja, ei mitenkään liiaksi. Tässä talossa näyttää asuvan melko iäkästä väkeä, vanha herra koiransa kanssa tuli hissiin samaan aikaan, puku päällä tietysti. Myös eräs madame istui ulko-oven vieressä sisällä ovi auki ja luki tuolilla lehtiä. Hän ulkoili siis oven suussa. Kaikki ovat oikein ystävällisiä ja tervehtivät meitä.
Tänään pidimme terveellisen kasvispäivän, lounaaksi teimme ison salaatin ja patonkia, rannalla vain vettä ja illalla kasviskeitto ja leipää. Kyytipoikana kylläkin viiniä ja illalla on pakko poksauttaa vielä shampanja.
Tervetuloa siis tänne kaikki ystävät, täällä on vuodesohva; johon hyvin mahtuu kaksi nukkumaan. Teitä kaikkia on jo ikävä, lähetämme siis täältä lämpöisiä terveisiä; olette ajatuksissamme!

Kommentit

BigSister sanoi…
vaude!!! Olettehan aamulla kotona ainakin yhdeksään, en saanut enää iltalentoa... kiitos kutsusta siis :)
ridibundus sanoi…
Ou no miten kaunista, Turun konekin täynnä tänään.
Saatte hymyn huulille! Voiko rannalla skeitata, jos juu, niin tullaan ensi viikolla.
annki sanoi…
Ihanaa kun olette perillä ja noin upeassa paikassa. Milloin saa tulla?
Meillä olisi kohta lomaa.
Harza sanoi…
Salut! Olette siis päässeet onnellisesti perille. Hienoa!

Tuo näkymä parvekkeeltanne on todella vaikuttava. Eiköhän moisessa avaruudessa mieli lepää. Kokemuksesta voin vakuuttaa, että kulinaarisia nautintojakin Ranskasta löytyy.

Kari, jottei totuus pääsisi unohtumaan, kurkkaapa kalenteriisi. Olisi taas konzertti tarjolla Lohjan Museolla 6.8.2008. Muut tummat ovat jo vastanneet myöntävästi.

Hyvää oloa!

Harri

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Case-Pilote

Ranskalaiset ovet ja lukot