Case-Piloten kaupunki on majapaikkamme

Parveke merelle päin.

 Case-Piloten kaupunki sijaitsee saaren länsiosassa, karibian rannikolla, lähellä Fort-de-Francea ja Pitons du Carbetin juurella. Se on saanut nimensä intiaanipäälliköltä, joka asui siellä, kun ranskalaiset uudisasukkaat saapuivat. Viisi jokea kulkee alueen läpi. Kaupunki on myös yksi vanhimmista Martiniquen siirtomaakylistä ja pääasiallinen toiminta on kalastus. Vuonna 1660 kaupungissa oli 777 asukasta. Nykyisin kaupungissa on asukkaita 4 454. Sukellus on olennainen vesiaktiviteetti. Veneretket tarjoavat pääsyn meriluoliin. 



Toimiva keittiö.

Löysimme tänään paikan pienen ja suojaisen uimarannan Vetiver Beachin. Se on matkaoppaan mukaan yksi saaren parhaista snorklauspaikoista. Rannan merenpohja on melko rikas ja monipuolinen. Sieltä voi löytää erilaisia merilajeja, kuten kilpikonnia, hummeria ja kotiloita. Tänään emme snorklanneet, uimme hiekkapohjaisessa rannassa ja nautimme paikan hiljaisuudesta ja rauhasta. Sanotaankin että paikka antaa sinulle rauhan ja hiljaisuutta.

Pensas kukkii rannalla.
Asumme rauhallisessa  kerrostalossa, huoneita on neljä, sekä iso parveke. Keittiö on hyvin varusteltu, täällä voi kokkailla ihan mitä vaan. Tykkäämme asua matkoilla myös näissä pikku paikoissa paikallisten kanssa, täällä on näkyvissä ihmisten real life. Täällä pohjoisessa ei ole niin turistipaikkoja kuin etelässä.


Mustaa hiekkaa tulivuorirannalla.














Rantapuu on täällä melkoisen iso.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote