saksanmaa

Kari: Nyt vihdoin ja viimein löydettiin internet kahvila saksan vanhimmasta kaupungista nimeltä Trier. olin jo varma että saksassa ei ole vielä keksitty internettiä, niin vaikealta tuntui löytää koko mahdollisuutta. Eilen ajettiin läpi lyybeckin ja valittiin pikku teitä läpi saksan kohti luneburgia jossa käytiin syömässä ihanassa pikku bistrossa...sir lancelot.Siitä kohti Kasselia ja sieltä Marburgiin.Tiet oli pieniä ja kiemuraisia, paitsi yksi pätkä kohti Kasselia joka oli helvetillistä moottoritie osuutta...näähän ajaa niinkui niillä kellään ei olisi ajokorttia!!!!Tänään aamulla ajo kohti Mooselin laaksoa, jossa seurasimme tosiaan Mosel jokea kymmeniä kilometreja. Saavuimme täällä parhaillaan olevassa hirveässä vesisateessa Cochamiin, pieni kylä Moseljoella. Tyritty ei olla paljon, paitsi täällä on käytössä joku ihme muovinen parkkipoletti, joka saatiin tietysti jemmattua auton etulasin alle. Sieltä sitten kammalla ja pinseteillä 15 minuuttia kaivettiin esiin.Muuten ois pitänyt ajaa portin läpi niin että heilahtaa.Olut on hyvää ja halpaa. Isotuoppi 2,50eeroo.
Anne: Saksa on kaunis maa, paitsi kaameet moottoritiet. Kari ajoi kuin Vatanen ja minä laitoin rokkia kovemmalle ja yritin relata vaan. Ajoimme myös pieniä kauniita teitä, ihania kyliä ja Moselin-viinialue oli sateessakin kaunis! Viime yön olimme pienessä majatalossa, löysimme sen viimetipassa kahdeksan aikaa illalla pikkutien varrelta, mikä helpotus! Englantia puhuva madam ja kohta edessä höyrysi ihana metsästäjänleike ja olut! jee, mikä nautinto onkaan löytää vuode ja ruokaa!
Nyt siis nuorekkaasti istun tässä koiran kanssa nettikahvilassa ja syön tonnikalapatonkia, olo on niin international...vanhallakin. Trier vielä odottaa kävelylle papan käsipuolessa, sitten nukkumaan.Huomenna Ranskaan Colmariin, pikku Venetsiaan.Näin on hyvä!

Kommentit

BigSister sanoi…
moi,
ette tiedä kuinka kovasti olen ollut matkallanne mukana. Miettinyt missä milloinkin olette ja käynyt monta kertaa päivässä katsomassa onko mitään raportointia :)
Kiva, että olette tykänneet Saksasta ja Moselista. Ja kokeneet motaritkin samalla lailla. Miksi mennä niitä pitkin kun ihan lähellä on ihania pienempiä ja kauniimpia teitä. Mihin on niin kiire, ettei ehdi nauttia maailman kauneudesta silloin kun se on tarjottimella edessämme.
Toivotaan, että Alsace on aurinkoisempi kuin Mosel. Nauttikaa viinistä ja maisemien, rakennusten ja viinitarhojen kauneudesta.
Tulisipa ensi kesä taas jo pian, että pääsisi itsekin baanoille.. :)
Hyvää matkan jatkoa ja paljon ihania elämänmakuisia elämyksiä teille molemmille!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote