kakkosnelonen


Kari: Eilen sitten varmistui matkalle lähtöpäivä. Se on 24.09.2007 klo 21.00 Turuust. Netistä varattiin Viking Linelta hytti+autopikka. Hyttiluokkien ymmärtäminen on kyllä aika hankalaa... C4...Lyx A...A2...A4R....B2....B4R....ensin tilattiin sellainen Q2 säästö kun ajateltiin,ettei sillä ole mitään merkitystä missä yhden yön nukkuu. Tilauksen jälkeen,76€ molemmilta, iski pieni epäillys,että HETKINEN....Löytyihän sieltä Vikingin sivuilta selitys mitä ne älyttömät koodit tarkoittaa... Q2 - säästöhytti.
Kansi 2 (autokannen alla).Sisähytti. 1 kiinteä alavuode ja 1 kiinteä ylävuode. Ei WC:tä eikä suihkua hytissä (käytävällä). Asiakas sijaa vuoteensa itse. Pinta-ala: 4 neliömetriä...No just joo...aamulla jossain ruumassa jonottomassa vessaan skeidalle venäläisten rekkakuskien välissä puristuksissa. Nopea uukäännös ja palattiin uudestaan vikingin nettitilaukseen ja saatiin ihan viimetipassa tilattua viimeinen paikka B4 hytistä...B4. Kansi 5, 6, 7, 9. Sisähytti. 2 ala- ja 2 ylävuodetta. Yksi alavuode on vuodesohva. Radio. Pinta-ala: 8,4 neliömetriä....vov!!!!luxusta...ja maksoi ainoastaan 16€ lisää!!!eli hytti+auto 86€
Anne: Totta se on, lähtöpäivä on jo sovittu! Nyt alkoi jännittää jo kartanlukiaakin; siis minua joka eksyn jo Helsingissä! Prahassakin seurasin muita ja jokea; noin intuitiolla vaan! Näin unta, että kartat olivat jääneet kotiin ja Tukholmasta olis pitänyt ymmärtää mihin päin mennä. Joten tikkana ylhäällä jo puol seitsemän aamulla ja karttojen kimppuun! Olen päättänyt syventyä karttojen ihmeelliseen maailmaan ja loogiseen ajatteluun. Ja ajomatkat lasketaan ja sen yöpymisalueen hotellit tsekataan jo valmiiks; vaikka ei varatakaan. Syyskuu ei oo mitään sesonkiaikaa, joten hotelleja varmasti löytyy. Tai niin me luullaan, vielä.
Keväinen pyrähdys Ranskaan kyllä opetti, että enää ei olla nuoria ja lentokentällä vietetty yö ei ollut mitenkään hyvä idea! Kenttäkuulutukset herättivät puolen tunnin välein, sohva oli kova ja valot häikäisivät. Joten autossa vietetty yö ei myöskään tunnu hyvältä ajatukselta. Nyt kaakaolle ja Brel soimaan; ei tätä muuten kestä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote