Mamma ja pappa



Anne: Oltiin Karin vanhemmilla syömässä ihanaa suomalaista ruokaa; kalaa, sieniä ja muusia! Pappa oli kokkina, sieltä se kokin malli on tullut Karillekin. Family Saaristo oli 1973 automatkalla Euroopassa, Pariisissa ja muualla. Teltalla ja myös hotelleissa.
Oli mukava kuunnella matkan muisteloa ja etsiä valokuvia vanhasta pahvilaatikosta. Paljon muistoja ja tarinoita oli mielessä.
Muutoin aika tuntuu matelevan ja jännitys alkaa nousta. Minä en meinaa millään jaksaa odottaa, hyvä että nukuttua saan jännitykseltäni. Kuin pienet lapset, joille matkasta saa kertoa vasta kun lähdetään.Oo-la-laa näinkin pieneksi sitä voi tulla.
Vaatekasa olohuoneen nurkassa vaan kasvaa, siihen tulee joka päivä lisättyä jotain tuikitärkeää joka pitää ottaa mukaan.
Mahtaako kaikki mahtua Fordin takaluukkuun? Samalla mielen valtaa haikeus, voisinpa pakata Sallan ja Merin mukaanmatkalaukkuun/ näin olisi perhe yhdessä seikkailemassa! Jotakin oppimista siis minulla, äitiyden sijaan löytää reissunainen itsestäni.
Kari: Tuleva maanantai lähestyy kovaa vauhtia ja kaikki jutut alkaa olla kasassa, jota on pitänyt miettiä ennen lähtöä. Auto on parhaillaan viimeisessä huollossa...viimeinen voitelu ennen kuin The Road aukeaa edessä. Iso kasa musacdlevyjä äänitetty mukaan. Todellisia klassikko biisejä, kuten Highway Star, Roadhouse Blues, Drive my car ja tietysti Hurriganesia..GET OOOONN!!! Auki on vieläkin matkasuunnitelma, luotetaan sitten intuutioon. Euroopassa kyllä on myöskin lomasesonki jo päättynyt enkä usko olevan mitään vaikeuksia löytää majapaikkoja. Niiden etukäteen varaaminen tuntuu mahdottomalta, kun ei tarkkaa kuluvaa matka-aikaa pysty millään etukäteen hahmottamaan. Vaistolla, vaistolla vaan kohti etelää!!! Myös kitara pitäisi mahduttaa jollain tavalla mukaan...sehän on melkein kuin visa. Jos rahat loppuu, niin eikun kadun kulmaan vetelemään parit sansonit. Heittäähän ne joka tapauksessa rahaa hattuun...lopetakaa jo se helvetillinen rämpytys!!! Anne voi tanssahdella vielä siinä pienet itämaiset vatsatanssit, niin koreografia on valmis!!! Mitä Ranska tuleekaan kokemaan!!!

Kommentit

Pasi sanoi…
Hyvää ja Turvallista matkaa !!
(May the Ford be with You)
Eläkää kuin pellossa ja nauttikaa !

Matkavinkki: Sortir on ranskaa ja tarkoittaa "ulos". Erittäin hyödyllinen tieto varsinkin pysäköintitaloissa.

T: Mäkisen perhe

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote