Matka-Resa-Voyage


Kari:Tänään Länsi-Uusimaa lehdessä VR:llä junissa vieläkin jatkuvasta Matka-Resa-Voyage näyttelystä juttua. Näyttely pyörii sadassa lähijunassa; Uusimaa, Lahti ja Tampere akselilla. Sain yhden kuvistani sisälle kyseiseen valokuvanäyttelyyn, joka alkoi jo 24.03.2007 keväällä. Sen on nyt nähnyt tähän asti VR:n matkustajamäärä laskelmien mukaan; 19.444.432 henkilöä!!!! Jotain aivan käsittömättömiä lukuja... siis YHDEKSÄNTOISTA JA PUOLI MILJOONAA ihmistä. Lisää juttua ja kuviin voi tutustua osoitteessa http://www.gallerizebra.fi/ ja sieltä kohdasta Matka tai Näyttely kohtaa klikkaamalla sisään. Vetää hiljaiseksi...pitäiskö taas avata skumppapullo...
Anne: Meri-tyttäremme saapui jällen kotiin Ranskan maalta; se on aina yhtä hauskaa; saada hänet jälleen näköpiiriin. Meri on tartuttanut meihin matkakuumeen ja avartanut maailmaamme suuresti. Lapsiltaan voi aina oppia, vaikka rohkeutta seikkailla!
Sallalta taas ollaan opittu mutkaton suhtautuminen kaikkiin ihmisiin ja kaiken aitouden kunnioittaminen. Näillä matkaeväillä siis ummikkona Ranskaan! Ollaan selattu matkaesitteitä, katsottu paikallisia näyttelyitä ja tapahtumia. Ranskan kieltä ollaan opeteltu helpolla lausetasolla. Meri nauroi ja meinasi pudota tuolilta, kun pupsi-isi äänsi tunteellisesti opittuja lauseita. Olo on kuin 20 vuotta sitten,osat vain ovat muuttuneet. Silloin sitä vietiin lapsia retkille ja opetettiin uusia juttuja, nyt lapset opastavat meitä maailmalle. Näin on hyvä ja näille ihmisille minut on tarkoitettu hyvä olemaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote