The Open Road

Anne ja Kari: Ajomatka oli pitkä, mutta maisemat kauniita kun lähestyttiin Le Puy:ta. Kummallisia sokeritopan näköisiä vuoria, tie kiemurteli ylös vanhoille tulivuoren kraatereille. Alaspäin mennessä oli kuin vuoristoradalla! Maisema ja talot muuttuivat Lyonin jälkeen: tuli kerrostalolähiöitä ja pieniä ruskeita tiilitaloja, etelään päin siis tultiin. Saavuimme kylään ja ajoimme keskustan läpi ja kuin sattumalta osui silmiimme Ibis-hotelli, mikä tuuri! Löytämisen ilo on suuri: halvat hinnat ja internet-yhteys ja englantia puhuva henkilökunta.
Olimme yhtä hymyä ja naurua kun kirjauduimme kahdeksi yöksi hotelliin. Hotellivirkailija kysyi mistä olimme, kun niin onnellisina olimme Ibis-hotellista. Suomi ei varmaan paljon hänelle sanonut, oluet kun joimme, opetimme hänelle kippis-toivotuksen.
Täällä kirkon vieressä olemme ja lauantaimessun aiheena voisi olla vaikka tämä:
Walt Whitman(1900) Song of the open road

Toverini! Annan sinulle käteni!
Annan sinulle rakkauteni, rahaa arvokkaamman,
Annan sinulle itseni ennen saarnaa ja lakia;
Annatko minulle itsesi? Lähdetkö kanssani matkalle?
Pysymmekö yhdessä niin kauan kuin elämme?

Team Ahma on toiminut viikon matkan saumattomasti yhteen; Ahma ja Ahmatar!
Nyt on levon ja viikonlopun aika!

Hengitän sisääni tilan suuria syvyyksiä,
Täällä ovat kaikki ilmansuunnat; Itä ja Länsi ovat minun, ja Pohjoinen ja
Etelä minun ovat myös.

Kommentit

annki sanoi…
Hei reissaajat! Matkanne on edennyt vauhdilla. Ilmeisestikään oikean tien löytäminen Tukholmassa ei ollut kovinkaan vaikeaa? Hienoja kuvia ja tunnelmia. Miten ihmeessä aina löytyykin yksi kitarakauppa?
Nauttikaa olostanne!
Hyvä Tytyrin Ahmat...ahnaasti seuraamme jo legendaarisexi muodostunutta blogianne...ja hyvä idea jäädä välillä parixi pvxi paikalleen sillä mihis teillä on kiire...soittelen Kimppakimmolle ja kahtellaan saahanko joululevy tehtyä...tehäänkö Kari siitä nettisingle?

t: Studiovastaava

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote