KUINKA SAISIN RIKKI KOOKOSPÄHKINÄN

 Kookos on peräisin Kaakkois-Aasian rannikolta. Nykyisin sitä viljellään laajasti tropiikissa. Virkistävä kookosvesi muodostuu 95% vedestä ja loput 5% kookosta sisältää elimistölle tärkeitä ravintoaineita. Kookosvesi saadaan yleensä nuoresta hedelmästä. Kookosvettä voidaan juoda sellaisenaan, tai käyttää sitä smoothieissa ja ruoanlaitossa. Kookosvesi raikastaa, virkistää ja sammuttaa janon, ja sillä on elimistölle suotuisa vaikutus. Kookosvedellä on useita hyötyjä ihmisen keholle. Se muun muassa parantaa ruansulatusta, vahvistaa vastustuskykyä ja on hyväksi sydämelle ja virtsateille, auttaa alentamaan pahanlaatuista kolesterolia ja ehkäisee ihon ikääntymistä; minkä voi todeta alla olevasta videosta.

Aivojen erinomainen energian lähde ja auttaa keskittymiseen joka on tällaiselle ADHD - hiipparille mainio uutinen. Aivan käsittämätön ja yllättävä tieto tämän kaiken muun vaikutuksen lisäksi, tutkimukset ovat osoittaneet, että tuore kookosvesi soveltuu sairaaloihin tiputusnesteeksi. Se on luonnostaan steriili ja sen kemiallinen profiili lähes identtinen veriplasman kanssa. Sitä jopa käytettiin Vietnamin sodassa tiputusnesteen korvikkeena. Neula vaan tökkästiin kookokseen ja toinen pää potilaaseen.

Täällä saarella on mahdollista ostaa valmiiksi pullotettua vettä jopa maanteiden varsilta missä paikallinen on pystyttänyt myyntipöydän. Hinta litralle on n.6€ mitä nyt ollaan useaan otteeseen huomattu. Valmistus on myös näyttävän näköistä...yleensä on peräkärryllinen kookoksia ja sieltä otetaan yksi sellainen ja muutama sivallus machete - veitsellä niin jo kookosvesi valuu pulloon. 

Ai niin.... yksi terveysvaikutus jäi mainitsematta...se on myös krapulaan ihmelääke;)








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote