day three


Anne: Raketit paukkuivat täällä kaupungissa kuin sissisodassa! Gallialaiset lennättivät raketteja parkkipaikoilta ja keskeltä tietä, raketit lensivät vanhojen talojen katoille ja autojen sekaan... Savua ja pillien vihellystä. Kaikilla päässä meidän vappuhattuja ja puhalsivat vappupilleihin! Riehakas tunnelma ja vuosi 2008 on aloitettu! Juoksimme hotellista pihalle ilotulitusta seuraamaan, joimme lasin shampanjaa ja kävimme nukkumaan.
Aamulla kerrankin selvä olo ja kaupungille kuvailemaan. Tänään sumuinen ja kolea päivä, kuitenkin kuvaukselle hyvät olosuhteet. Uskomattoman kaunista on vanha arkkitehtuuri ja ranskalaisten koristelut upeita. Taloissa kauniit värit ja ikkunat koristeltu nalleilla, kuusenhavuilla, nauhoilla, palloilla, ruseteilla, joulukuusilla, kuivakukilla, valoilla ynm.
Oli pakko kuvata joulukoristelua ja ikkunoita! Sitten Tintti-kauppaan ja meilläkin on nyt koira, Milou istuu auton takaikkunalla vahtikoirana. Parin tunnin kävelyn jälkeen menimme kahvilaan syömään tartte flambertit kera jouluoluen. Ihanan rapeaa oli pizzan oloinen tartte ja jouluolut oli maustettu kanelilla ja sitruunalla. Kahvila oli pieni ja intiimi ja täynnä ihmisiä eri maista, kuului kiinaa, venäjää, italiaa, ranskaa ja espanjaa. Hotellilla sänkyyn makaamaan ja katsomaan mäkihyppyä, hyvä Janne Ahonen.
Ja sitten taas kävelylle satukaupunkiin, iltavaloissa on kuin olisi hypännyt satukirjan sivuille. Illalla on kiva kuvailla asat vaan 1600 ja ilman salamaa.... Taas juostiin pitkin katuja ja leikittiin toimittajia ja annettiin kameran laulaa.Viimeinen ilta Ranskassa, kuinka nostalgista ja haikeaa. Vaikka ainahan me ollaan Pariisi-päiviä osattu pitää Suomessakin, sydämessä ne säilyvät kauniit asiat, sieltä ne voi aina itse ottaa esille ja käyttöön.
Syötiin pikamenut kanaa ja lasagnea kera punaviinin ja kuvia tekemään koneelle. Illalla leppoista katsella elokuvaa sängystä ja aamulla taas on the road! (kuvia uudet kuvat kansion alussa)

Kommentit

Riitta&Asko sanoi…
No, sillä välin kun pähkäilimme blogiinne pääsemistä, ilmestyi uusi teksti. Täytyypä vilkaista uudetkin kuvat...
toivotukset ovat edelleen samat!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote