kuin jouluaatto



Anne: Nyt se on tässä; vapaa ja avaimet on luovutettu. Aika hymyilevä olo. Hauskinta on muuttaa ajan tajua, ei enää kellon mukaan vaan jonkun syklisen ja mystisemmän ajan tajuaminen on alkanut. Voin luopua kalenterista, kännykästä ja palavereista.
Jotain pienen tytön fiilistä, kun makasi ruohikossa ja katseli pilviä. Olon huomaa kehossa, lihakset ovat painavia ja askel melkein hyppelevä... Kuin kissa kehräämässä ikkunanlaudalla tai se suomenhevonen laukkaamassa ihan vaan huvikseen. Sitä huokaisee ja antaa vaan itsensä olla. Tuulikin on tänään lämmin; vaikka se muistaa tuiskut ja myrskyt. Tervetuloa syyskuu, laitan mokkasiinit jalkaani!
Kari:AAAAARRRRGGGHHH!!!!! nyt se ALKAA.Työpaikan ovi on suljettu ja seikkailu alkaa. Tänään heti duunin jälkeenAlkoon ostamaan kaikkea Ranskalaista hyvää juomaa, kuten tietenkin calvadosta ja viinejä juuri siitä seudulta mihin ollaan menossa. Eli esimerkiksi tätä pyreneitten ihmeviiniä Duc de Larsania...Situe´ au pied des Pyrenees, le vinoble du Madriran Duc de Larsan,essentiellement plante en cepages Tannat et Cabernet Savignon produit un vin typique de cette appellation... Voiko sen paremmin sanoa...kumpikaan meistä ei puhu eikä ymmärrä rrrranskaa, mutta hienolta se näyttää viinipullon kyljessä. Auton navigaattoriin jos laittaa ton Cabernet Savignon, niin kai me jonnekkin joudutaan Ranskan maalla ;) Tämä ilta juhlitaan!!!!!

Kommentit

BigSister sanoi…
Ponsuaaria Anne ja Kari!! Tiedän, että vapausjuhlat ovat parhaimmillaan ja olotila on mitä kadehdittavin, ainakin vielä näin iltayöstä - toivottavasti vielä aamullakin :)
Lueskelin viehättyneenä blogianne ja tulen ahkerasti sitä seuraamaan, sillä matkanne ranskanmaalle kiinnostaa jo etukäteen, puhumattakaan sen aikana ja varmasti vielä sen jälkeenkin.
Ei muuta kuin onnellisia kuukausia villissä vapaudessa! Näyttäkää meille muille esimerkkiä siitä mitä kaikkea seikkailumielellä voi saavuttaa. Toivottavasti tapaamme vielä ennen kuin lähdette etsimään oikeaa tietä Suomen laivasatamaan. Se voikin olla vaikeusasteeltaan hankalammasta päästä eurooppaturneellanne, arvailee hiukan automatkailijan kokemusta omaava alppihullu digiharjoittelija ..

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote