enään yksi työpäivä


Kari : Nyt alkaa olla vähän, näin armeija aamukampa termein ilmaistuna. Vaikea todellakin ymmärtää sitä, että voi hyppää täysin vapaalle omasta työstään.Se mieletön tyhjyyden tunne joka varmaan seuraa kun huomenna sulkee työpaikan oven perässään klo17.00 on varmaan aika järisyttävä. No ehkä ei varmaan kannata alkaa heti pelkäämään sitä päivää kun palaa takaisin taas studioon kuvaamaan "hyvin harvoin itkeviä lapsia". Kiitos pomolle tänään lausutuista sanoista, kun hän on mahdollistanut tämän vapaan...niin hän vertasi siihen kun olen ollut firmassa 12v. töissä ja ainoastaan 2pv. koko aikana sairaslomalla, niin olen todellakin ansainnut tämän vapaan...normaali ihminen on 12v. aikana varmastikin sairaslomilla yhteensä päivinä laskettuna 1/2 vuotta. Nyt todellakin täytyy alkaa ajattelemaan kaikkea reissuun liittyviä asioita, kuten kansainvälisiä ajokortteja, kelakortteja,vakuutuksia,ja kaikkea ihmeen sälää mihin ei vielä ole ollut aikaa paneutua...ajelemaan alas pitäisi lähteä syyskuun 15pv. nurkilla...hhmmmm.
Anne: Lähestyn matkaa ystävieni seurassa. Kuuntelen Leò Ferre`ä, luen Vivi-Ann Sjögrenin matkakuvauksia, Kari Kyrönsepän :Provencen syleilyssä on myös olohuoneen kirjapinossa. Selailen kauniita maalaistalojen kuvia kirjasta: Country houses of France.... muistan toki että asumme yksiössä, päätän heti ostaa sinne valkoisen pelargonin ja yrttejä ikkunan laudalle!
Teen perhetyötä ja olen saanut perheilä ja kollegoilta ihania lahjoja mukaan matkalleni: villasukat,kynttilöitä, suklaata, hernekeittoa, Sisu-pastilleja, romanttisen kirjan, enkelin, päiväkirjan, itse-tehtyjä runokirjoja...Voi miten sekin on suloista, onnentoivotusten ja myötäelämisen saaminen. Karttoja ja reittejä haluan selata kokeneiden matkaajien kanssa, niinpä kutsun Doris-naisia kylään. Löysin tyttäreni kirjahyllystä Eeva Kilven runokirjan: Perhonen ylittää tien Tämän muistan: Nosta jalka kaasulta:perhonen ylittää tien.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Ranskalaiset ovet ja lukot

Case-Pilote